Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Vad är tecken och vad är inte tecken?

Av Ulrika - 1 mars 2009 20:47

Något är annorlunda. Alla talar till mig på ett annorlunda vis nu för tiden. Lillmatte I frågar jämt om jag inte mår lite illa, men nej mat är fortfarande gott. Matte känner och klämmer på mig, nog är det väl så att Ofelia har blivit lite bredare över ryggen säger hon.

Husse skämmer bort mig ;p och talar inte till mig utan till min mage? Han borde nog söka hjälp för det.

 

Här är ett annat tecken som matte la märke till.

 

Jag förstår inte riktigt varför det är ett tecken, för jag brukar ju gräva i trädgården. Det som möjligen var olikt mig var att jag la mitt ben bredvid. Hade tänkt gräva ner det men hann inte innan jag skulle gå in och det var det Matte tycket var ett tecken. Att jag börjat gömma lite mat inför svårare tider.


Gåtfulla Ofelia 
ANNONS
 
Basta & Fixas matte

Basta & Fixas matte

2 mars 2009 12:57

*fnissar*
... det känns som om de glömt att berätta något för DIG Ofelia"

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
La famiglia

La famiglia

2 mars 2009 22:15

Det kan väl inte ha med ditt Stockholmsbesök att göra? Såvitt jag känner till var matte också i Stockholm. Har du märkt något konstigt med henne? Om inte, måste det vara något annat.

http://hundblues.blogspot.com

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

3 mars 2009 22:26

Nu är det på tiden att din matte och husse pratar med dej om blommor och bin, speciellt om följdena. Men du vet säkert bäst. Hur långt är det kvar?
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

4 mars 2009 08:51

Allihop: Hihihi.. Jag tror jag vet, eller i alla fall anar var som är på gång. Det har definitivt med Stockholmsresan att göra. Tack och lov så har den resan inte påverkat Matte, hon är som vanligt, lika konstig. Det är 4 veckor sedan daten med Totti, alltså är det 5 veckor kvar till den planerade nedkomsten. Bara där nu är någon valp, ännu kan man inget se, jag håller figuren ännu.

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

5 mars 2009 23:15

Oj oj oj detta är sååå spännande! fnissar när du skriver att husse pratar med din mage;) kan ju tänka mig så han snackade med din mattes mage en gång i tiden......:)

Puss på dig snyggfia!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ulrika

Ulrika

6 mars 2009 19:30

Intet är som väntans tider.... Tror att vi alla är lika nyfikna fast vi inte har dig så nära. Måtte det gå fort nu tiden som är kvar.
Lite tröst till husse, nu behöver han ju inte vänta i 9 månader!

http://lagottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

6 mars 2009 20:21

Det är tur att halva tiden nu har gått, Min familj håller på att spricka av nyfikenhet. Finns där någon/några valp och i så fall vem är det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se