Senaste inläggen

Av Ulrika - 6 juli 2010 10:57

Jag blir tjockare för varje dag och Matte säger att hon kan känna att någon finns i min mage och sparkar. Hummm då skulle hon känna hur det känns för mig när den/de sparkar. Eftersom jag är tjock och stinn så tar det luften ur mig ibland.

    

När jag går så vaggar magen fram och tillbaka.


  

Alpina och jag fick vars ett ben idag men Alpina ville helst ha mitt trots att de var likadana. Bäst att hålla hårt i det.


Tunnan OfeliaAv Ulrika - 4 juli 2010 08:42

Vi har haft övernattningsgäster här. Lovikka med Lillmatte R har sovit hos oss. Det har varit så roligt! Vi har busat runt, brottats och jagat katten. Lovikka har badat. Matte hade ställt fram en balja med vatten i den plaskade Lovikka så vattnet blev alldeles brunt sen la hon sig i baljan och njöt.  


Systrarna Bus

Alpina & Lovikka

Av Ulrika - 3 juli 2010 21:37

Så har vi varit en runda till "gammelmatte o gammelhusse" i Båstad. Vi har sprungit omkring i deras stora trädgård. Skällt ut sommar gäster som passerat och latat oss i skuggan av träd och buskar. Vi fångade nästan en duva som dristade sig att landa i trädgården och jag stack mig lite på nosen när jag skulle hälsa på en igelkott. Lika gott åt mig tyckte Matte.

    

Jag vi fick en ny leksak av Matte, gissa vem som la beslag på den?! Alpina fick allt snällt vänta på sin tur.  Men så börjde Gammelhusse slamra med grillen och då gller det att prioritera...


  


... Alpina har mer att lära om vad som är viktigt här i livet men hon var mycket nöjd när hon äntligen också fick bita lite i knuten med bollar på. Tyvärr håller inga leksaker så länge hos oss. Bollarna var söndertuggade på nolltid.


Tjenis OfeliaAv Ulrika - 1 juli 2010 20:48

Dagarna går och jag blir tjockare och tjockare. Jag vilar mig mycket och vill gärna bli kliad och gosad med, men där emellan tar jag mina rundor i trädgården och vaktar gränsen så att inga obehöriga katter lyckas att ta sig in. Det är ett styvt jobb för här bor såååå måååånga katter. Vissa har en irriterande pingla på sig och de måste bara skällas ut. Alpina hänger med, hon håller på att lära upp sig så att hon kan ta över när jag sedan ligger i valplådan.


Ännu ett glädjebesked nådde oss idag. Lovis blev röntgad för en tid sedan och idag kom svaret. A höfter och armågar ua. Grattis Birgitta och fortsatt lycka till med er träning i skogen, agilitybanan och allt annat ni har för er.


Voff Voff

Ofelia

Av Ulrika - 28 juni 2010 09:38


  


Vi fyra snyggingar, Alpina, Lovikka, Salma och Totte, begav oss med våra mattar till WDS i Herning. Vilken härlig resa!


På vägen dit stannade vi till för att fika.


 


  

-Hörru Mia, ser du inte att din hund är uppe på bordet? Tycks Alpina skvallra.


Så småningom kom vi fram till vår camping, en ganska så sliten stuga men vad gör det för en natt bara man har trevligt sällskap.

Salma har lagt sig för kvällen. 


    

Totte och Helen


Upp i tid på morgonen för att hinna vara på plats när det började i ringen. Det var svårt att fotografera i lokalen pga ljuset så här bjuds bara på en bild.


  

Alpina och Lovikka väntar på sin tur i bedömningen. Båda två fick omdömmet Excellent vilket var jättekul. Tyvärr fick man endast ett diplom att man deltagit och ingen kritik vilket är ganska tråkigt.


  

Sen for vi hem, här passar Mia på att rasta oss när de andra är inne och köper lite mat.


Tack kära vänner för en härlig och underbar resa!


Väl hemma så kom Midsommar med midsommarstång och kubbspel.

En sån fin stång Lillmattarna gjort.


       Här är vi med och spelar... eller ligger ivägen.


Ofelia & Alpina
Av Ulrika - 23 juni 2010 13:02

  

Nej idag är det ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag. Jag blir 4 år ung. Det firade vi med en  promenad på Almåsa, minst en fasan fick jag fart på.Ofelia  


Av Ulrika - 22 juni 2010 23:01

Denna gången ska de fara till Danmark och få delta i WDS. Matte har packat och packat och Alpina och jag har sprungit ivägen så gott vi kunnat. Men inte har det hjälpt för jag får inte följa med ändå   Det är nog bara för att jag börjar bli lite tjock men Matte säger att det är för att jag ska vara lite rädd om mig och inte utsättas för onödiga smittor nu när jag väntar smått.

  


Det är bara lilla Alpina som ska ut och resa. Det känns skönt att veta att hon reser i gott sällskap, systern Lovikka ska följa med och min kompis Salma och en stillig herre vid namn Totte. Lite avundsjuk blir jag allt.


  


Nåja, jag får hålla ställningarna här hemma. Passa på och mysa lite extra med småmattarna och kolla till katten. Det blir nog ganska bra det med.


Husvakten Ofelia

  

Av Ulrika - 20 juni 2010 19:29


        


Här är vi på Sveriges sydligaste udde .


  


Vi kollade in hamnen, det luktade gudomligt där, hela hamnen var full av gammal sur tång.


 


Vi gick till Fyren. Därifrån fick man så här fin utsikt.


        


Men vi fick inte gå med upp utan fick vänta nedanför.


  


Här står vi med Matte och väntar.


Tjingeling

Ofelia o Alpina

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se